Expositie 2016

In 2016 werd de expositie gehouden van 5 tot en met 20 november. 
Het betrof een jubileumtentoonstelling vanwege het 10-jarig bestaan van Stichting Glaskunst. 

De tentoonstelling werd, zoals de laatste jaren gebruikelijk, gehouden in Kasteel Cannenburch, Maarten van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

De expositie vond dit jaar niet alleen plaats in het kasteel, maar ook in het nabijgelegen Bouwhuis en op het voorterrein.

Voor een indruk van deze veelzijdige expositie verwijzen we graag naar de fotoimpressie van de exposities van voorgaande jaren, elders op deze site.

 

Deelnemende kunstenaars:

Lezing:

Zaterdag 19 november werd om 14.00 uur een lezing gegeven over glaskunst in het Restaurant 't Koetshuis bij Kasteel Cannenburch. 
Deze lezing over 'Glaskunst, nu en straks' werd gegeven door Piet Augustijn, die onder andere als oud-conservator van het Gorcums Museum, hoofdredacteur van glasmagazine Fjoezzz en schrijver van meerdere kunstboeken op verschillende manieren met (glas)kunst in aanraking komt.

 

Randprogramma:

In verband met het 10-jarig jubileum van de glaskunstexpositie in Kasteel Cannenburch werd er in 2016 een speciaal randprogramma georganiseerd met verschillende recreatieve en informatieve activiteiten in en bij het kasteel.

 

Verloting:

Iedere bezoeker kon met het invullen van een kleine enquête meedoen aan de verloting. Op de laatste dag van de tentoonstelling trok de notaris uit de enquêteformulieren de winnende bezoeker. De te winnen prijs  was het kunstwerk 'Scoria' van Ria Lap.

 

Relatie-activiteiten:

Voor bedrijven is het mogelijk om tijdens de tentoonstellingsperiode in het kasteel één of meerdere relatiebijeenkomsten te organiseren. Voor mogelijkheden, voorwaarden en prijzen kunt u contact opnemen met Stichting Glaskunst.