Halverwege de expositie

We zijn inmiddels halverwege de jaarlijkse glasexpositie in Kasteel Cannenburch te Vaassen en zowel de bezoekers als de bestuursleden zijn enthousiast.

Vrijwel alle bezoekers ervaren de geëxposeerde glaswerken als zeer de moeite waard en de ambiance en verlichting als verrassend. Ook de catalogus wordt zeer gewaardeerd.

Het bestuur is tevreden over het aantal bezoekers en de belangstelling voor de aanschaf van objecten.

Uiteraard hopen we dat in de tweede en laatste week (t/m zondag 18 november) nog veel belangstellenden de expositie zullen bezoeken om te genieten van de schitterende kunstwerken van de 18 deelnemende kunstenaars.

Op de bijgevoegde foto's (door Enid van Soest en Louw Visser) een indruk van de expositie.

Vriendelijke groet en van harte welkom,

Bestuur Stichting Glaskunst